16 godina iskustva.

Stalnim ulaganjem, proširivati asortiman i usluge, te povećanjem posla zapošljavati i ulagati u ljude.

0
ARTIKALA NA SKLADIŠTU
0
ZAPOSLENIH
0
USPJEŠNIH UGRADNJI
o-nama

Hobi centar obiteljska je tvrtka koja započinje s radom 2000. godine.

Od samih početaka tvrtke ulaže u kvalitetu. Uložilo se u stroj za kantiranje iverice, čijom je nabavom osigurana kvalitetnija usluga za kupce. Ulaganjem u nabavu novog, suvremenog odsisa doprinijelo se stvaranju čišćeg i zdravijeg radnog prostora. Naime, odsis usisava prašinu koja nastaje rezanjem i pročišćava zrak, a sve to zadovoljava kvalitetu ISO 9002.

Na skladištu se nalazi od 1000 do 1200 različitih artikala.

HOBI CENTAR JE IDEALNO RJEŠENJE ZA VAŠE IDEJE.

Hobi centar posjeduje i najkvalitetniji stroj koji lijepi i polira dvomilimetarsku rubnu traku na ivericu. Posjedujemo i najmoderniji CNC stroj koji reže polukružno, kružno, i reže pod kutom, kao i tipla i buši rupe za sastavljanje namještaja.

U ponudi imamo oplemenjenu ivericu u raznim bojama. Osim toga, nudimo neoplemenjenu ivericu raznih debljina, fronte, radne ploče za kuhinje, prozorske klupčice, sudopere, okove za namještaj, kao npr. ručkice, vješalice, kotačiće, vijke, spojnice i sve vrste okova za klizna vrata.

Dakle, nudimo kompletan materijal za izradu namještaja. Istodobno pružamo i usluge krojenja i rubljenja ploča, te bušenja rupa i plastificiranja rubova tzv. kantiranje.

NAŠI PARTNERI

NAŠE REFERENCE